Home | Algemeen | Fotogalerie | Aanmeldformulier | Routebeschrijving
 
Algemeen  
 


Overdekte ligplaatsen aan Braassemermeer / Wijde Aa!

Bij Bouw van Wijk in Woubrugge is een uniek concept gerealiseerd dat in 2004 van start is gegaan: een overdekte jachthaven voor sloepen en vergelijkbare schepen.
Het is een overdekking van ca. 3.000 m² op een unieke locatie met voldoende parkeergelegenheid, daarbij leveren wij verschillende services om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bijv. schoonmaakservices, maar ook het onderhoud van uw sloep kunnen wij verzorgen.

De jachthaven bevindt zich aan de Wijde Aa in een prachtige natuurlijke omgeving en centraal gelegen in een groot watersportgebied in de randstad in Zuid Holland tussen Leiden, Alphen aan den Rijn en Roelofarendsveen met vele uitwijkmogelijkheden. De Braassem, de Wijde Aa, de Westeinder en de Kagerplassen vormen een driehoek waarbinnen vele vaarwateren zijn, kortom vele mogelijkheden.

De jachten liggen overdekt in het water en kunnen ook in de wintermaanden droog bij ons binnen blijven liggen. ’s Winters bieden wij ook overdekte ruimte voor grotere motor- en zeiljachten. Momenteel liggen bij ons voor de winterstalling oa. grote zeiltjalken, andere zeiljachten, motorjachten maar natuurlijk ook kleinere jachten.

Voorzieningen:
- permanente ligplaatsen, overdekt en open, huur per seizoen
- overdekte winterstalling
- elektriciteitaansluiting per ligplaats
- watertappunt
- ontvangststeiger
- toezicht
- toiletten
- afvalcontainers
- schoonmaakservices
- motorservices